Kursus: Neuropædagogik

 244417329 10159171105289821 6971473592012484816 n

Fordyb dig i neuropædagogikken

Kurset afholdes i weekenden den 2. til 3. april i Jelling


I løbet af de to dage vil du få viden om neuropædagogik, neuropsykologi og psykologisk rehabilitering ud fra et teoretisk og praktisk perspektiv. De studerende vil ud fra neuropædagogisk viden, erhverve sig redskaber, til at kunne støtte mennesket med behov for hjælp, til mest mulig livsmestring.
Under kurset vil du blive undervist i flere spændende aspekter af neuropædagogikken.
- Neuroanatomi gennem praktisk øvelse
- Kognition og hjernens højre og venstre funktioner
- Nervesystemer
- Naturen som rehabilitering
- Psykologisk rehabilitering
- Forråelse
- Neuropædagogiske redskaber.

Der vil forekomme en vekselvirkning mellem klassisk oplægsundervisning, samt praksisøvelser. 

TIlmeld dig her - OBS! Der er ikke flere ledige pladser på denne kursuslinje, men du kan stadig tilmelde dig en af de øvrige linjer; legekunst, seksualitet og mennesker med funktionsnedsættelse eller kritisk pædagogisk tænkning.
 

Om oplægsholderne
Maria Krogsgaard er underviser med speciale indenfor neuropædagogikken.
Hun har gennem 30 år arbejdet med neuropædagogik, genoptræning og undervisning af mennesker ramt af hjerneskade eller hjernerystelse.
Til kursusweekenden vil Maria være den primære oplægsholder,  men bliver lørdag suppleret af Charlotte Glintborg, der er lektor i psykologi, professor i psykologisk rehabilitering og forfatter.

Praktisk information
Kurset foregår på UCL Jelling, Stationsvej 4, 7300 Jelling • Medlemmer af PLS deltager gratis i kursusweekenden. Overnatning foregår på uddannelsesstedet, så husk sovepose og liggeunderlag. PLS dækker dine transportomkostninger og sørger for mad i løbet af weekenden. Husk kontanter til drikkevarer. 

 

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback