Kursus: Legeteori, tilknytning og kreativitet

 sexualitet handicap PLS

Hvordan får vi voksne til at tænke mere som børn? Leg, kreativitet og relationskompetence er en forudsætning for at lykkes som pædagog – uanset hvilke borgere du skal arbejde med.

Kurset afholdes i weekenden den 2. til 3. oktober i Jelling

Legen er en måde at være i verden på sammen med andre mennesker. Den gør dig åben for nye perspektiver og kreative måder at være i det uforudsigelige. Den er på en og samme tid virkelighedsfjern og meget konkret. Den understøtter kreativ og kritisk tænkning. Og det er børn eksperter i. Derfor skal dygtige professionelle lære at tænke mere som børn.

Formål
Min ambition er, at de studerende går fra kurset med indgående kendskab til teori om leg og tilknytningsteori og at de går derfra med gode konkrete erfaringer med, hvordan den undersøgende legende tilgang til pædagogik kan skabe pædagogik af høj kvalitet - og gøre det sjovt at gå på arbejde.

Indhold
Jeg vil i løbet at de to undervisningsdage gennemgå grundlæggende teorier om leg og tilknytning og menneskers måder at være sammen på. På godt og ondt.

Undervisningen vil være en blanding af oplæg, øvelser og helt konkrete lege. Vi skal diskutere med hinanden, udfordre hinanden og vende verden på hovedet. Og sammen forstå, hvorfor pædagoger er nødt til at tænke mere som børn for at være gode pædagoger.

Om oplægsholderen
Kirsten Gunvor Løth er uddannet pædagog fra Frøbelseminariet i 2008. Hun har arbejdet på det pædagogiske område i 17 år som både pædagogmedhjælper, pædagog og pædagogisk leder. I sit pædagogfaglige og ledelsesmæssige virke har Kirsten været særligt optaget af børns leg og sproglige udvikling. Både teoretisk og praktisk.

Praktisk information
Kurset foregår på UCL Jelling, Stationsvej 4, 7300 Jelling • Medlemmer af PLS deltager gratis i kursusweekenden. Overnatning foregår på uddannelsesstedet, så husk sovepose og liggeunderlag. PLS dækker dine transportomkostninger og sørger for mad i løbet af weekenden. Husk kontanter til drikkevarer. 

 

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback