Kursus: Seksualitet og mennesker med funktionsnedsættelse

sexualitet handicap PLS

Hvad er seksualitet? og hvordan den skal den forstås i forhold til mennesker med funktionsnedsættelse?

Kurset afholdes i weekenden den 2. til 3. april i Jelling

Teori møder praksis
Under kurset vil vi gennemgå lovgivning på området, og skitsere nogle eksempler på, hvornår vores omsorgspligt kan komme i karambolage med selvbestemmelses-begrebet. Vi vil tydeliggøre, hvornår man som socialpædagog kan eller skal agere i en tænkt situation.

Inddragende undervisning med fokus på det konkrete
Undervejs i forløbet vil vi arbejde med cases og gruppearbejde. Du vil blive inddraget i situationer og dilemmaer vedrørende seksualitet, som du kan komme til at møde i dit virke som socialpædagog.
Vi vil under hele forløbet komme ind på konkrete handlemuligheder til at arbejde med seksualitet som sundhedsfremme, og vi vil vise dem relevante sex-hjælpemidler.

Tilmeld dig her

Om oplægsholderne:

Mai Mortensen:
Uddannet pædagog, og har arbejdet på socialpædagogiske bosteder siden 2006, Uddannet seksualvejleder fra Seksualvejlederuddannelsen i Hou, Masteruddannelse i sexologi, ved Aalborg Universitet.

Helle Koldsø:
Stud. Psykoterapeut, Prof. bach i Ernæring og Sundhed, sexolog v. Dansk forening for Klinisk Sexologi, Master i NLP

 

Praktisk information
Kurset foregår på UCL Jelling, Stationsvej 4, 7300 Jelling • Medlemmer af PLS deltager gratis i kursusweekenden. Overnatning foregår på uddannelsesstedet, så husk sovepose og liggeunderlag. PLS dækker dine transportomkostninger og sørger for mad i løbet af weekenden. Husk kontanter til drikkevarer. 

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback