Endelig! Udvidede lånemuligheder til studerende i lønnet praktik

su nyhed top PLS

Takket være en effektiv indsats fra PLS, kan studerende i lønnet praktik nu også søge om ekstra SU-lån/ekstra slutlån i forbindelse med COVID-19-situationen.

Pædagogstuderende der starter i lønnet praktik i december 2020 og først er tilbage på uddannelsen og modtager SU i juni 2021, kunne reelt ikke gøre brug af de først udtænkte udvidede SU-lånemuligheder. Flere studerende gjorde PLS opmærksomme på denne problemstilling, hvorfor vi kontaktede Uddannelses og forskningsministeriet.

På baggrund af henvendelsen fra PLS, vil uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen søge opbakning fra Folketingets partier til en teknisk hjemmel, der giver studerende i praktik mulighed for at søge om de ekstra SU-lån, når de er retur fra praktikken.

Sådan gør du i praksis
SU har endnu ikke meldt ud, hvordan du i praksis søger om ekstra SU-lån/ekstra slutlån, men vi forventer, at du snart kan læse mere på SU' hjemmeside.

SU.dk: Udvidede lånemuligheder til studerende i lønnet praktik

 

 

 

 

%MCEPASTEBIN%

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

feedback
feedback