Ledig post i FU - måske er det noget for dig?

ny fu

Der er en ledig plads i PLS' forretningsudvalg (FU). Hvis du inspireres af koblingen mellem pædagogik og politik og vil arbejde for dine medstuderendes rettigheder, er det sikkert noget for dig...

Hvad er FU?

FU er PLS’ daglige, nationale ledelse mellem hovedbestyrelsens 8-10 årlige møder. Det betyder, at FU har ansvaret for organisationens dagligdag, og at relevante beslutninger udføres og når ud til PLS’ forskellige afdelinger. FU mødes omtrent hver tredje uge. Som Fu'er bliver du opkvalificeret i at kunne holde intro- og praktikoplæg, og lærer at organisere andre studerende og understøtte PLS’ afdelingsarbejde. Som forretningsudvalgsmedlem kommer du derfor til at arbejde tæt sammen med PLS’ afdelinger og sekretariat. FU består udover dig af seks passionerede PLS’ere, der alle brænder for at sikre bedst mulige vilkår for alle landets pædagogstuderende.

Hvordan stiller jeg op?

Der er valg til den ledige FU-post på PLS hovedbestyrelsesmøde lørdag den 23. januar 2021. 

ALLE medlemmer af PLS kan stille op til forretningsudvalget

Du kan indsende en opstilling på en halv til hel A4-side, hvori du uddyber:

  • Hvem er du?
  • Hvad brænder du for?
  • Hvorfor er det dig, der skal bestride den sidste post i FU?

Opstillingen eller eventuelle spørgsmål sendes til Mikkel Bøgh Eriksen på:   (Hovedbestyrelsesansvarlige faglige sekretær). 

– Du kan vælge at stille op helt frem til valget behandles på hovedbestyrelsesmødet. 

nyt gennemsigtig pls

Nyheder for pædagogstuderende

Læs seneste nyt fra pædagoguddannelsen samt vigtige informationer fra PLS' sagsbehandler.

Læs mere

pls help

Hjælp når du har brug for det...

Dit medlemskab sikrer dig, at du har et sted at gå hen, hvis du har brug for råd og vejledning. Vores sekretariat hjælper studerende med problemer på uddannelsesinstitutionen såvel som i praktikperioden.

Læs mere

feedback
feedback