Emil Amtoft

avatar pls

Emil Amtoft - Københavns Professionshøjskole
Skriv til mig

Hvem er jeg?
Jeg hedder Emil, og jeg er 23 år gammel. Jeg bor på kollegie i Albertslund. Når jeg ikke er ”PLS’er” bruger jeg en del tid på at være spejderleder, hockeydommer og i selskab med vennerne.

Hvorfor blev jeg aktiv i PLS?
Jeg fik egentlig fri 2 timer før PLS skulle ud og holde introoplæg for mit hold. Alle andre på mit hold gik hjem, så vi sad to fra klassen tilbage. Det var min nysgerrighed og lysten til at møde nye mennesker, der gjorde, at jeg hang ved. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg godt kunne se mig selv, i noget af det PLS lavede og alle de muligheder man har. Få uger senere kom jeg med til mit første Hovedbestyrelsesmøde, hvilket var en kanon oplevelse - jeg blev hængende og fik lyst til at komme igen.

Derudover er det et kæmpe plus at kunne møde pædagogstuderende fra forskellige professionshøjskoler, fra forskellige steder i landet. Nogle er lige begyndt på uddannelsen, og andre er næsten færdige. Det giver rigtig meget mening at kunne sparre med dem om fagligt indhold i uddannelsen, professionelle dilemmaer og fede arrangementer man kan lave lokalt.

Hvad brænder jeg for?
Frivilligt arbejde har altid givet mig en gejst. Jeg synes det er fedt at få anerkendelse og ros, når man opnår et resultat, man selv og andre er tilfredse med. Fællesskabet, det at skabe noget sammen, og at se motivationen i mine medmenneskers øjne driver mig. Ligeledes brænder jeg for at blive klogere ved at have en god debat, hvor man får flere synspunkter frem og sammen udvikler sig.

Repræsentationer

Emil præsenterer PLS i følgende organisationer:

STAR
Kollegierådet

Frikøbte Politikere

Forretningsudvalgets medlemmer

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback