Medlemsfordele i Lån & Spar

lb ny2018

Vidste du, at vi ejer en bank sammen med en række andre fagforeninger? Det gør, at du som medlem af PLS kan få ekstra gode vilkår i Lån & Spar

Som medlem af PLS, får du en personlig rådgiver, der har en særlig viden om netop dit fagområde. Du behøver altså ikke forklare en masse om jobsikkerhed, arbejdsmarkedspensioner eller forsikringer. Lån & Spar har sat sig ind i detaljerne og kan derfor give dig den bedst mulige rådgivning.

Danmarks bedste studiekonto
Som studerende får du en studiekonto med mange fordele, der hjælper dig gennem studietiden. Kontoen giver dig bl.a. 3% i rente på de første 20.000 kr. Du kan også få en billig kassekredit, der kan hjælpe dig, hvis du står og mangler penge til en ny cykel eller årets bøger. Er er du på udkig efter en bolig, så kan Lån & Spar hjælpe dig med at lægge en plan for, hvordan du får råd. Læs mere på studiekonto.dk.

Medlemmer af PLS får gratis konti i Lån & Spar
Som medlem af PLS får du altid gratis konti hos Lån & Spar – ligegyldigt, hvad du ellers har af forretninger i banken. Har du en 3%- eller studiekonto, får du også gratis betalingskort. Det er en af dine fordele ved at være kunde i en bank, du selv ejer.

Læs mere her

Søg på pls.dk

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 88 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback