Koloniophold

Et koloniophold er defineret som ”ture for børn og unge med rekreativt formål af varighed på over 1 døgn”. Det vil sige, at der skal være tale om en tur væk fra institutionen.

Ved ophold med overnatning i egen institution gælder koloniaftalen ikke. Se nærmere i koloniaftalen på www.bupl.dk

BUPL

På BUPL´s område er det frivilligt for personalet, om de ønsker at deltage i et koloniophold. Enhver medarbejder i institutionen, også den studerende, kan altså sige nej til at deltage. Hvis en ansat ikke ønsker at deltage i et koloniophold, kan vedkommende pålægges at afspadsere eller holde ferie i perioden.

Der gælder dog særlige regler for skolepædagoger.

SL

På Socialpædagogernes område har man pligt til at deltage i koloniophold.

Ved koloniophold gælder de almindelige arbejdstidsregler, samt regler om befordringsgodtgørelse, time- dagpenge mv. Under koloniopholdet beregnes arbejdstiden pr. dag med 7,4 time. Det gælder både hverdage og søn- og helligdage.

Du får som studerende sædvanlig løn under koloniopholdet, og derudover et tillæg når du deltager i koloniopholdet. Der ydes tillæg pr. påbegyndt dag, både den dag kolonien starter, og den dag kolonien slutter.

Det gældende kolonitillæg finder du her

Som medlem af PLS kan du altid kontakte os, for at få mere information og personlig rådgivning.

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 99 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback