Studiedage

Du skal i løbet af din 2. og 3. praktikperiode optjene timer til 10 indkald/studiedage. 

Tidligere var det således at man optjente de timer i løbet af hele praktikken, og det gav en gennemsnitligt ugenligt arbejdstid på 32,5 time. 

Beregning
Regnestykket ser således ud: Praktikken er på 26 uger, du er ansat 30 timer om ugen (=780 timer), men du skal have 10 studiedage (svarende til 2 ugers arbejder á i alt 60 timer) - derfor har du kun 24 uger til at optjene 780 timer. 780 timer/24 uger = 32,5 timer pr. uge. 

Som sagt, er det således timerne tidligere blev udregnet for praktikanter, og der er fortsat mange praktiksteder der gør det på den måde. Hvis dit praktiksted bruger denne metode, og du synes det er en fornuftig måde at gøre det på, er der ingen problemer med det.

Vil du vide mere
Er der noget du er i tvivl om i forhold til din arbejdstid og dine timer, kan du altid kontkate din tillidsrepræsentant (TR) fra BUPL, Socialpædagogerne eller LFS på praktikstedet.

pls meld dig ind 2015 blue

Meld dig ind i Danmarks bedste studieorganisation

For kun 99 kr om måneden får du: Fagblade + Personlig rådgivning + Fagligt fællesskab + Billige Forsikringer + Kurser + Rabatkort + og meget mere...

MELD DIG IND

feedback
feedback